Hoe kan ik een menu online boekbaar maken?
Gilles Cornelis avatar
Geschreven door Gilles Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een menu / categorie online beschikbaar te maken of niet meer online te zetten, kan je onderstaande uitleg volgen.

Menu online beschikbaar maken

1. Instellingen
2. Menu's
3. Klik door naar de menu dat je online of net offline wil zetten
4. Klik op de 3 puntjes in het vak van de categorie/het menu
5. Klik op het icoontje van het vierkant met potlood erdoor
6. "Online beschikbaar" aanvinken of afvinken

7. 0pslaan

Deze categorie en alle daarna volgende categorieën en menu's zullen nu niet meer online vertonen.
Je kan dus zeer specifiek een categorie/menu kiezen vanaf waar het niet meer boekbaar mag zijn.