Waarom verschijnen er geen afbeeldingen op de online afspraken, terwijl ik ze net toegevoegd heb via instellingen?
Waarom verschijnen er geen afbeeldingen op de online afspraken, terwijl ik ze net toegevoegd heb via instellingen?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan zijn dat deze niet onmiddellijk aangepast worden op de online booking.
Omdat jouw computer de oude afbeeldingen "onthoudt".

Als je naar de online booking gaat, kan je de toetsen Ctrl + Shift + R tegelijk indrukken.Normaal zal je zien dat de afbeeldingen wel goed verschijnen.

Indien niet, laat het dan zeker weten! Dan kunnen we dit nakijken.