Hoe stel ik mijn barcodescanner in (MS339)
Barbara Caestecker avatar
Geschreven door Barbara Caestecker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De MS339 2D barcodescanner kan zowel barcodes als QR codes lezen

Om uw barcodescanner in te stellen kan u volgende punten uitvoeren:

1. Verbind de barcodescanner met de computer aan de hand van de USB aansluiting.
2. Zorg ervoor dat de computer ingeschakeld is.

3. Je print de volgende barcode uit via een A4 printer en leest deze in.

Om de barcodescanner te resetten naar fabrieksinstellingen, kan je deze barcode inscannen.
Leest de scanner wel cijfers, maar niet correct? Dan kan je onderstaande barcode inscannen en daarna opnieuw de bovenstaande Belgian barcode.