Hoe kan ik targets bijhouden?

Wilt u uw werknemers motiveren en financiële doelen stellen op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis?

Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de volgende stappen om financiële targets toe te voegen:

1. Ga naar Human Rescources

2. Klik op Targets

3. Vervolgens ga je naar 'Beheren'

4. Hie krijg je een overzicht van de ingestelde targets. Je kan targets toevoegen via de knop 'Add target'

5.

• Bepaal eerst welk doel je wilt instellen. Een dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijkse doel.

• Vul vervolgens het bedrag in dat overeenstemt.

• Als laatste kies je voor welke gebruikers het target van toepassing is.

• Klik op opslaan

In onderstaand voorbeeld hebben we een financieel doel van €1500 ingesteld die Miranda en Erik op maandelijkse basis moeten behalen.

6. Je kan indien gewenst nog extra targets toevoegen of wijzigen.

Klik op OVERZICHT om de resultaten te bekijken.

7. Kies welk target je wilt zien (Dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks)