Welke ticketprinters of bonprinters zijn er ondersteund?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We raden en ondersteunen slechts één bonprinter van STAR. Deze bonprinter heeft zich door de jaren heen bewezen als een zeer betrouwbare en robuuste bonprinter. En is heel eenvoudig aan te sluiten en te installeren via USB-aansluiting.

U kunt deze printer bestellen via onze helpdesk (help@optios.net) 👍🏻👍🏻👍🏻

PS: sommige andere bonprinters werken mogelijk ook met onze software (bijvoorbeeld de EPSON TM-22). Maar u moet de driver of software voor deze printer installeren en de printer in het configuratiescherm (Apparaten en printers) hernoemen naar "STAR TSP". Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor dit soort bonprinters en geen IT-ondersteuning bieden voor deze bonprinters.