Hoe kan ik inloggen vanaf een tablet?

Zet "Optios" als snelkoppeling op je beginscherm. Hierdoor hoef je de webpagina van Optios niet steeds in te typen.

Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via een tablet je software en zaak beheren? Dat kan perfect!

Om in te loggen vanaf een tablet kan je volgende stappen volgen
1. Surf via Google Chrome naar https://client.optios.net
2. Vul uw Optios ID en wachtwoord in
3. Druk op Login

Krijgt u een foutmelding, herhaal dan de stappen maar gebruik voor stap 1 volgende link: http://client.optios.net/logout

Je kan nu kiezen om een snelkoppeling op uw startscherm te plaatsen. Er bestaat geen specifieke app van "Optios" om te downloaden op een smartphone of tablet maar je kan wel een snelkoppeling maken op je beginscherm. Hierdoor hoef je de webpagina van Optios niet steeds in te typen en heb je wel een logo op je scherm zoals een app.

Een snelkoppeling toevoegen via Google Chrome

Log eerst in op "Optios"
1. Surf via Google Chrome naar https://client.optios.net
2. Vul uw Optios ID en wachtwoord in
3. Druk op Login
4. Eens u ingelogd bent, tik rechtsboven op de drie puntjes.

5. Kies voor "Toevoegen aan startscherm".

6. Pas eventueel de naam van van de snelkoppeling aan
7. Klik op "Toevoegen".

8. Optios staat nu als snelkoppeling op het startscherm van je telefoon of tablet.

Een snelkoppeling toevoegen via Internet (samsung)

Log eerst in op "Optios"
1. Surf via Google Chrome naar https://client.optios.net
2. Vul uw Optios ID en wachtwoord in
3. Druk op Login
4. Eens u ingelogd bent, en tik rechtsonder op de drie streepjes.

5. Kies voor "Pagina toevoegen" aan en daarna voor "Startscherm".

6. Pas eventueel de naam van van de snelkoppeling aan
7. Klik op "Toevoegen".

8. Optios staat nu als snelkoppeling op het startscherm van je telefoon of tablet.