Hoe kan ik een CCV smart betaalterminal aansluiten op de Optios kassa?
Hoe kan ik een CCV smart betaalterminal aansluiten op de Optios kassa?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze video laten we zien hoe je de betaalterminal van CCV (VX570) kan aansluiten op de kassa van Optios.

1) Eerst plaats je de kleine doorzichtige stekker achteraan op de terminal in de RS232 poort.

2) Daarna sluit je het conversiestukje aan op de kabel

3) En als laatste sluit je het conversie stukje (USB) aan op de computer.

Belangrijk voor onze Nederlandse klanten:
Voor Nederland specifiek moeten er andere drivers(software) geïnstalleerd worden om de koppeling te laten werken.
De software en de instructies om het te installeren staan hier : https://www.ccv.eu/nl/drivers/
Mocht het hiermee nog niet lukken, dan neemt u het beste even contact op met een technieker om even langs te komen.
https://www.ccv.eu/nl/contact/