Hoe moet ik de ticketprinter installeren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel kan je lezen hoe je zelf de TSP143ECO ticketprinter kan installeren.

• Haal de ticketprinter uit de doos. Controleer of alle stukken aanwezig zijn.

• Steek de kabel van de stroom in de ticketprinter en in het stopcontact

• Steek de USB-kabel in de ticketprinter en in de computer (grijze kabel)

• Rechts bovenaan kan je een knop vooruit duwen en naar boven trekken.
    De ticketprinter gaat open en je kan het papier er in leggen.

• OPGELET: het papier moet langs de onderkant van de rol er uit komen.

• Leg de printer aan. Er zit een knop links aan de zijkant.

• Start Optios op via het icoontje om de printer te koppelen.

• De printer zou moeten werken.

Indien de printer nog niet werkt, zal je de software voor de printer ook nog moeten installeren, via de volgende links:

Voor Windows: http://www.starasia.com/Download/Driver/tsp100_v720.zip

Indien het nog niet zou lukken, laat het gerust weten via help@optios.net