Waarom werkt mijn barcodescanner niet meer?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer uw barcodescanner niet werkt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Daarom kan je volgende zaken zelf proberen om het op te lossen:

1. Probeer even te controleren of de barcodescanner goed aangesloten is op de computer.
2. Probeer de scanner rechtstreeks op de computer aan te sluiten en niet via een tussenstukje (USB hub). Want een USB Hub levert mogelijks te weinig stroom om de barcodescanner te laten werken.
3. Indien de scanner nog niet zou werken, kan je deze opnieuw instellen door het volgende artikel te volgen.