Hardware
Waarom werkt mijn nummerherkenning soms niet?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We adviseren om steeds in Google Chrome te werken en regelmatig de pc eens te laten herstarten.
U kan eerst even checken of er bij drivers een waarschuwingsteken staat in uw pc voor de nummerherkenning. In dat geval zal u deze even moeten verwijderen en herinstalleren.

Daarnaast is het mogelijk dat de instellingen voor energiebeheer op uw pc ingesteld staan om stroom te besparen waardoor de USB poort waarop de nummerherkenning aangesloten zit afgesloten wordt.
Je kan deze stroom-besparende functie uitschakelen via Energiebeheer.
Hieronder vind je de stappen om dit te kunnen doen.

1. Ga naar het configuratiescherm via het vergrootglas

2. Kies 'Systeem en Beveiliging'

3. Kies 'Energiebeheer'

4. Kies 'Energiebesparing en klik op 'De schema instellingen aanpassen'

5. Kies geavanceerde instellingen
6. Bij USB instellingen
Zorg dat de instelling voor selectieve USB onderbreking bij aangesloten apparaten op 'uitgeschakeld staat'