Problemen
Wat moet ik doen bij een foutmelding "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS / te vaak doorverwezen / te veel omleidingen"?
Wat moet ik doen bij een foutmelding "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS / te vaak doorverwezen / te veel omleidingen"?
Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorvallen dat je de foutmelding "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS" (ook bekend als redirect loop) tegenkomt online. In Google Chrome zal deze foutmelding te zien zijn als "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS". "Deze pagina werkt niet. ... heeft jou te vaak doorverwezen". In Safari wordt het weergeven als: "Safari kon de pagina niet openen". "Er zijn teveel omleidingen opgetreden bij het openen van..."

Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken aangezien dit relatief gemakkelijk is op te lossen!

👉 Surf naar https://client.optios.net/logout en meld nadien opnieuw aan.

👉 Nog niet opgelost? Verwijder cookies!
Cookies kunnen soms nog verkeerde data bevatten welke een
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS foutmelding kunnen veroorzaken. Door het feit dat
cookies jouw “log in” status op websites en andere instellingen kan bevatten,
raden we ook aan om simpelweg de cookie(s) met het probleem te verwijderen.
Zie verder hoe je deze kan verwijderen.

👉 Nog niet opgelost? Browsegegevens wissen!
Zie verder hoe je deze kan verwijderen.

🌐 COOCKIES VERWIJDEREN

Coockies verwijderen voor Optios: Safari (Mac)
1. Kies 'Safari' > 'Voorkeuren' in de menubalk van Safari.
2. Klik op het privacysymbool.
3. Klik op 'Beheer websitegegevens'.
4. Zoek "Optios" op met behulp vh zoekveld. Selecteer deze en klik op 'Verwijder'.
5. Klik op 'Gereed' en sluit het voorkeurenpaneel van Safari.
6. Ga naar https://client.optios.net/logout en meld nadien opnieuw aan.

➡ Als het probleem nog steeds optreedt herhaalt u de stappen, maar klikt u niet
op 'Verwijder' voor Optios, maar op 'Verwijder alle' om de bewaarde gegevens
te verwijderen van alle websites die u in Safari hebt bezocht.

Coockies verwijderen voor Optios: Google Chrome
1. Open Google Chrome.

2. Klik rechtsboven op Meer (3 puntjes) ⁝ en ga naar Instellingen.
3. Scroll naar "Privacy en beveiliging"
4. Klik op "Site-instellingen"
5. Klik op "coockies en sitegegevens"
6. Ga naar "alle coockies en sitegegevens weergeven"
7. Geef "Optios" in in de zoekbalk
8. Verwijder coockies
9. Ga naar https://client.optios.net/logout en meld nadien opnieuw aan.

➡ Als het probleem nog steeds optreedt herhaalt u de stappen, niet enkel voor
"Optios", maar klik op 'Verwijder alle' om de bewaarde gegevens
te verwijderen van alle websites die u in Safari hebt bezocht.

🌐 BROWSEGEGEVENS VERWIJDEREN

Browsegegevens verwijderen: Safari

1. Start Safari.

2. Klik op het tabblad Geschiedenis in het bovenste menu.

3. Selecteer "Geschiedenis en websitegegevens wissen ..."

4. Kies het tijdsbereik (waarschijnlijk "alle geschiedenis") dat u wilt wissen.

5. Klik op "Geschiedenis wissen".

6. Ga naar https://client.optios.net/logout en meld nadien opnieuw aan.

Browsegegevens verwijderen: Google

1. Open Chrome op je computer.

2. Klik rechtsboven op Meer (3 puntjes) ⁝

3. Klik op "Meer hulpprogramma's" en dan "Browsegegevens wissen".

4. Kies een periode, zoals Afgelopen uur of Altijd.

5. Selecteer het type gegevens je wilt verwijderen.

6. Klik op "Gegevens wissen".
7. Ga naar https://client.optios.net/logout en meld nadien opnieuw aan.