Hoe kan ik inloggen vanaf een smartphone (iPhone, Samsung, ...)?
Hoe kan ik inloggen vanaf een smartphone (iPhone, Samsung, ...)?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op vakantie of onder weg en je wil graag via je gsm de zaak verder beheren? Dat kan perfect!

Om in te loggen op afstand vanaf een smartphone kan je volgende stappen volgen
1. Surf via Google Chrome naar https://client.optios.net
2. Vul uw Optios ID en wachtwoord in
3. Druk op Login

Krijgt u een foutmelding, herhaal dan de stappen maar gebruik voor stap 1 volgende link: http://client.optios.net/logout

Je kan nu kiezen om een snelkoppeling op uw startscherm te plaatsen op een Android toestel of een bladwijzer naar de pagina op een iPhone/iPad. Op deze manier verschijnt er een icoontje op je startscherm zoals een app.

SNELKOPPELING ANDROID:

SNELKOPPELING iOS: