E-mail instellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn de POP, IMAP en SMTP gegevens van mijn e-mail account?

Centrale & SSL-beveiligde mailserver

Wij raden u aan om gebruik te maken van IMAP zodat uw e-mail bewaard blijft op de mailserver. U kunt dan op al uw computers, laptops, telefoons en tablets uw e-mails lezen, beantwoorden en synchroniseren.

Instellingen

E-mail adres: …@...
Wachtwoord: ….

*Inkomende Server*
Type: IMAP
Host: imap.mail.eu-west-1.awsapps.com
Poort: 993
Gebruikersnaam: info@...
Wachtwoord: ...
SSL Verplicht

*Uitgaande server*
Type: SMTP
Host: smtp.mail.eu-west-1.awsapps.com
Poort: 465
Gebruikersnaam: info@...
Wachtwoord: ...
SSL Verplicht

Extra guides:

(Links in de navigatie vind je guides voor specifieke email clients)

Voor Mac gebruikers is er een optie "detecteer en update accountinstellingen automatisch" deze dient u uit te zetten om het correct te laten werken.

Onbeveiligde mailserver

U kunt ook gebruik maken van de mailserver van uw eigen server. Deze mailserver is niet voorzien van een SSL certificaat. Wij raden u sterk aan om gebruik te maken van onze centrale & SSL-beveiligde mailserver.

POP server (inkomende): mail.uwdomein.nl
SMTP server(uitgaande): mail.uwdomein.nl

IMAP poort: 143
POP poort: 110
SMTP poort: 587

Gebruikersnaam: email@uwdomein.nl
Wachtwoord: zoals u hebt aangegeven

SSL: Uit!
Authenticatie voor SMTP is vereist!

Voor Mac en Outlook gebruikers is er een optie "detecteer en update accountinstellingen automatisch" deze dient u uit te zetten om het correct te laten werken.

Outlook gebruikers