Hoe kan ik de volgorde van de diensten in een menu aanpassen?
Hoe kan ik de volgorde van de diensten in een menu aanpassen?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je merkt dat de volgorde van de diensten in de agenda niet juist staat. Bv. eerst staat de brushing en dan pas de kleuring. Kan kan je dit gemakkelijk aanpassen op volgende manier:

1. Instellingen
2. Menu's
3. Selecteer het menu waar de volgorde moet aangepast worden
4. Klik bovenaan op "Manueel sorteren inschakelen"
5. Klik en sleep de behandelingen in de menu in de juist volgorde
5. Klik bovenaan "Wijzigen inschakelen"