Rapporten
Waarom kan ik bepaalde rapporten niet openen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan een bepaald rapport niet openen en vraag je af hoe dat komt? Je kan het inventaris rapport niet openen? Je wil de stock fiche afdrukken, maar het lukt niet?

1) Controleer of dit inbegrepen zit in uw abonnement.

2) Controleer of u aangemeld bent met het juiste wachtwoord.
Om toegang te krijgen tot de rapporten en de instellingen moet je aangemeld zijn met het "manager-wachtwoord".

Wat is het "manager-wachtwoord" ?
Je kan in Optios verschillende wachtwoorden aanmaken en per wachtwoord aparte rechten toekennen. Het "manager-wachtwoord" is het wachtwoord dat het recht "manager" toegekend gekregen heeft.

Waar kan ik de rechten instellen ?
1. Instellingen
2. Gebruikers
3. Selecteer een gebruiker
4. Druk op "Rechten"
5. Schakel de rechten (vinkjes) in
6. Druk onderaan op "Opslaan"

Wanneer je nu afmeld en opnieuw aanmeld, zal je zien dat door het inschakelen van de rechten er meer rapporten beschikbaar zijn.

Ik weet mijn "manager-wachtwoord" niet meer ?
Stuur gerust een mailtje naar support@optios.net, dan nemen we contact op om een nieuw wachtwoord in te stellen.