Een klant die enkel producten koopt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De klant heeft geen afspraak en wenst ook geen knipbeurt of behandelingen.
Hij/zij wenst enkel producten te kopen.

We openen een nieuwe rekening op de kassa voor:

1. Bestaande klant waarvan u gegevens heeft:
1. Via klantenfiches

de klant opzoeken
2. klik op het € tekentje onder de foto om een rekening te openen.

Of
1. Via kassa

2. Zoek naam van de klant op via zoekfunctie om nieuwe rekening te openen

2. Een nieuwe klant waarvan u nog geen gegevens heeft:
Klant laat toe dat zijn gegevens in het klantenbestand komen
1. Via Kassa

2. Klik op 'nieuwe klant'
3. Je krijgt een 'klant toevoegen" pagina die je manueel of via E-id reader invult
4. Gegevens opslaan om nieuwe rekening te krijgen

Klant laat niet toe dat zijn gegevens in het klantenbestand komen
1. Via Kassa

2. Klik op 'eenmalige klant'
3. Vul (geschatte) leeftijd en duid aan of het een man/vrouw is

In de open rekening die nu werd aangemaakt kan je een product toevoegen op 2 manieren:

1) Scan het product met de barcodescanner. Indien het product toegevoegd werd aan uw voorraadbeheer zal het product onmiddellijk op de kassa verschijnen met de vooraf ingestelde prijs.

2) Voeg het product manueel toe door op de knop "Producten" te klikken en het verkochte product te selecteren.