Hoe kunnen klanten prijzen en tijdsduur via de online reservatie bekijken?
Hoe kunnen klanten prijzen en tijdsduur via de online reservatie bekijken?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klanten zien normaal géén prijzen of tijdsduur op de online booking. De reden is dat dit voor discussie kan zorgen. Als de klant een verkeerde boeking maakt, moet de klant een andere prijs betalen aan de kassa. Vaak worden ook tijdens het bezoek nog extra diensten of behandelingen uitgevoerd.

Je kan dit uiteraard snel activeren.

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

4. Ga naar 'Online booking'
5. Vink de volgende optie(s) aan + opslaan onderaan
- Online appointments show duration

- Online appointments show price

❗ Let wel op, de prijzen zullen nu te zien zijn, maar de bedragen van de verschillende menu's en diensten die tegelijk geboekt worden, worden niet opgeteld. De klant ziet dus geen "totaalbedrag" van meerdere geboekte diensten en menu's.

Tip: Je kan het weergeven van de detailprijzen op het kassaticket indien gewenst ook uitschakelen. Indien je werkt met pakketprijzen bvb, kan dit de klant soms verwarren. Neem hiervoor een kijkje in het artikel:
"Hoe kan ik het design van het kassaticket bepalen?"