Hoe kan ik mijn sluitingsdagen duidelijk tonen op de online boeking?
Hoe kan ik mijn sluitingsdagen duidelijk tonen op de online boeking?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je liever een onderscheid tussen dagen waarop u werkelijk gesloten bent en dagen waarop u volzet bent? Dan is het mogelijk om dagen inactief te zetten voor uw online boeking.

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

4. Ga bij de agenda-instellingen naar 'Online booking'
5. Dagen die u als inactief willen aanduiden op de online boeking aanvinken
6. Opslaan

Deze dagen staan nu grijs op de kalender ipv van rood zoals dagen die volzet zijn.

Let op❗

Als er (uitzonderlijke) werkuren aangemaakt worden, zal dit de instelling overschrijven.
Bv maandag en zondag staan als inactief aangevinkt.
Als u een werknemer heeft met werkuren op maandag, zal het toch kleuren omdat er beschikbaarheid is.